• HR på forkant
  - fokus på fremtidens vigtigste HR temaer

  Mandag, den 25. maj 2020 – tirsdag den 26. maj 2020
  Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby

  De offentlige Personale- og HR-afdelinger bliver målt på evnen til at omsætte de politiske beslutninger til handling, samt evnen til at forudse og italesætte morgendagens HR-udfordringer.  HR- og personalecheferne skal være proaktive og på forkant med fremtidens HR-temaer.
  På landsmødet sættere vi fokus på de HR-temaer du både møder nu og i morgen – samtidig vil hele landsmødet forudsætte din involvering og lyst til at dele din erfaring fra egen organisation.

  Landsmødet 2020 indledes af skatteminister Morten Bødskov, som er blevet bedt om at komme med regeringens forventninger til det offentlige arbejdsmarked.

  På landsmødet kommer vil du bl.a. blive præsenteret for ”Strategisk Work Force Planning”, ”Fagprofessionel ledelse og ”FN’s 17 verdensmål om bæredygtighed i HR kontekst” 

  Landsmødet 2020 er målrettet HR direktører, personalechefer, HR chefer, øvrige chefer og mellemledere samt chefkonsulenter med ansvar for dele af det samlede HR område i staten, en kommune, en region eller et hospital! 

  Gå i dialog med vores udstillere, som på deres stande vil præsentere spændende relevante produkter/services for deltagerne.

 • Klik videre til TILMELDING

  Alle medlemmer og HR-ledere med interesse for landsmødets temaer er velkomne.

  Pris for OHRC-medlemmer: 2.995,00 kr.
  Pris for ikke-medlemmer: 4.495,00 kr. 

  Tilmeldingsfristen er den  8. april 2020.

  Du er som altid velkommen til at rette forespørgsel via mail til jk@ohrc.dk.

  Klik videre til TILMELDING

  • Log ind venligst

   Du skal først logge ind for at se denne side