• HR på forkant
  - fokus på fremtidens vigtigste HR temaer

  Tirsdag, den 14. september 2021 – onsdag den 15. september 2021
  Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby

  Den altoverskyggende Covid-19 pandemi har haft stor betydning for arbejdet i kommuner og regioner, og herunder i særdeleshed for opgaveløsningen i de offentlige HR-/personaleafdelinger. Vi står nu i en situation, hvor mange nye opgaver og erfaringer er i spil under samfundets og arbejdslivets gradvise "tilbagevenden til den nye normal". HR- og personalecheferne skal både håndtere disse og skabe koblinger og resultater i forhold til tidens øvrige aktuelle HR-temaer.

  På landsmødet sætter vi fokus på de HR-temaer du både møder nu og i morgen gennem inspirerende oplæg og dialoger, der forudsætter din involvering og lyst til at dele din erfaring fra egen organisation.

  Landsmødet 2021 indledes af en kommunal/regional toppolitiker, som sammen med formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation Lizette Risgaard sætter spot på de vigtigste muligheder og udfordringer for den offentlige sektor i dag og de kommende år – og hvilke betydninger det vurderes at få for mulighederne for at kunne rekruttere, udvikle og fastholde medarbejdere, nu og i fremtiden.

  I forlængelse heraf får du mulighed for at blive klogere på og dele erfaringer omkring emner som nye veje til kommunal opgaveløsning, strategisk arbejdsstyrkeplanlægning og FN’s verdensmål om bæredygtighed i en HR kontekst

  Landsmødet 2021 er målrettet HR direktører, personalechefer, HR chefer, øvrige chefer og mellemledere samt chefkonsulenter med ansvar for dele af det samlede HR område i staten, en kommune, en region eller et hospital!

  Gå i dialog med vores udstillere, som på deres stande vil præsentere spændende relevante produkter/services for deltagerne.

 • Klik videre til TILMELDING

  Alle medlemmer og HR-ledere med interesse for landsmødets temaer er velkomne.

  Pris for OHRC-medlemmer: 2.995,00 kr.
  Pris for ikke-medlemmer: 4.495,00 kr. 

  Tilmeldingsfristen er den  13. august 2021.

  Du er som altid velkommen til at rette forespørgsel via mail til jk@ohrc.dk.

  Klik videre til TILMELDING

 • Sidste nyt

  Ingen nyheder er slået op her
  Til nyheder
  • Log ind venligst

   Du skal først logge ind for at se denne side