• Hvad navigerer HR efter?

  onsdag d. 8. - torsdag d.9. juni 2022, Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø

  På OHRCs Landsmøde 2022 stiller vi skarpt på, hvordan du sikrer, at HR også fremover hjælper din organisation med at lykkes. Både på den strategiske klinge, hvor vi får stærke bud på anvendelse af data. Og helt ud i driften, hvor vi denne gang har inviteret 4 skarpe ledere og næstformanden i FOA med ind i vores maskinrum. Lederne står dagligt med store udfordringer, samtidig med at de skal udvikle deres institution. Vi skal lytte til deres behov og sammen udvikle HR-indsatser, der rykker.

  Vi har i år forsøgt at gøre landsmødet mere interaktivt med god tid til både inspiration, dialog og arbejdende værksteder, der forudsætter din involvering og lyst til at bidrage.

  Landsmødet 2022 er målrettet HR-direktører, personalechefer, HR-chefer, øvrige chefer og mellemledere samt chefkonsulenter med ansvar for dele af det samlede HR-område i staten, en kommune, en region eller et hospital.

  Gå i dialog med vores udstillere, som på deres stande vil præsentere spændende relevante ydelser og services for deltagerne

 • Klik videre til tilmelding

  Vi glæder os til at møde rigtig mange af foreningens nuværende medlemmer – og forhåbentlig mange nye. Alle med interesse for temaerne er velkomne.

  Pris for medlemmer – ”all inclusive”: 1.995,00 kr.

  Pris for ikke-medlemmer – ”all inclusive”: 3.495,00 kr.

  Tilmeldingsfrist mandag d. 2. maj 2022

  Du er som altid velkommen til at rette henvendelse via mail til info@ohrc.dk

  Klik videre til tilmelding

 • Sidste nyt

  Ingen nyheder er slået op her
  Til nyheder
  • Log ind venligst

   Du skal først logge ind for at se denne side