• Trods det at den offentlige sektor i Danmark har så gode vaner at vi må siges at være i verdensklasse... har vi stadig så store potentialer og så tilpas uindfriede visioner, at den enkeltes evne til at bryde vaner er vigtigere end nogensinde!

  HVORDAN BLIVER VI FORTROLIGE MED VORES VANEBRUDSEVNER?

  Den 20.10.2020 bliver en målrettet og farverig ’Master Class’, hvor vi udfordrer dig til at fremelske vigtige vanebrudsevner hos dig selv og din organisations ledere. Vi glæder os til – på blot 6,5 timer – at give dig en saltvandsinsprøjtning bestående af:
  Vanebrydende hjerneforståelse: Vi har alle har 5 fantastiske evner, som booster vanebrud... og 5 andre, som bremser det. Test på dagen, om din organisation benytter førstnævnte potentiale eller uønsket er røget i forandringssløvhed og forandringslede?
  Vanebrydende metoder: Vi træner konkrete metoder, som alle kan bruges til at fremelske værdifulde vaner. Du bliver pionér på afprøvningen af vores største innovation nogensinde! En kreation, som gør det muligt at maaaange medarbejdere kan vanebryde sig i fælles retning – uden lange kompetenceudviklingsforløb og dyre coaches.
  Vanebrydende løsninger: Dagens prøv-selv opgaver er IKKE bygget op om cases. Du arbejder med et for dig vigtigt vanebrud, som er klar til virkeliggørelse, når du kører hjem. I vil nyde godt af systematisk erfaringsudveksling med hinanden undervejs.
  Vanebrydende røverhistorier: Med henblik på at belyse metodernes potentiale, krydres dagen med en serie farverige fortællinger om vilde og unikke resultater skabt blandt de tusinder af vanebrydere vi har trænet og ikke mindst under vores egne modige, medieomtalte og prisvindende vanebruds-eksperimenter.

 • Tilmeld dig til Vanebrud

  Alle medlemmer og HR-ledere med interesse for innovation og nytænkning er velkomne.

  Pris for OHRC-medlemmer: 1.195,00 kr.
  Pris for ikke-medlemmer: 1.995,00 kr. 

  Tilmelding er nødvendig SENEST MANDAG, DEN 31-08-2020 ved klik på nedenstående link:

  Tilmeld dig til Vanebrud

 • Sidste nyt

  Ingen nyheder er slået op her
  Til nyheder
  • Log ind venligst

   Du skal først logge ind for at se denne side