• OHRC - Foreningen Offentlige HR-Chefer

  Foreningen Offentlige HR-Chefer, OHRC, er for dig, der er ledende medarbejder med HR-/personalecheffunktion i den offentlige sektor. OHRC danner platform for videndeling og erfaringsudveksling på baggrund af interesse i samfundstendenser og på baggrund af almen interaktion mellem vores medlemmer.

  Se endvidere foreningens mission, vision og værdier.

  OHRC har overvejende medlemmer, der arbejder i Danmark, men er fortsat åben for færøske og grønlandske medlemmer. OHRC er således ikke kun for dig, der arbejder i Danmark, men for alle HR-/personaleansvarlige i den offentlige sektor i alle dele af rigsfællesskabet, idet vi dermed deler et interessefællesskab, der kan bidrage til yderligere videndeling og erfaringsudveksling.

  4-5 gange årligt afholder vi temamøder, hvor vi tematiserer en aktuel, samfundsrelevant problemstilling af interesse for HR-/personalecheffunktionen. Temadagen varer typisk en dag med deltagelse af såvel medlemmer som oplægsholdere med en interessant profil for dagens tema.

  Landsmødet afholdes én gang om året, og opbygges efter samme princip som temadagene. Landsmødet giver dog mulighed for at gå yderligere i dybden med et konkret tema, idet mødet typisk strækker sig over to til tre dage. Landsmødet rummer også foreningens generalforsamling.

  Medlemskontingentet er fra 2018 fastsat til 3.250,- kr. pr. år og således, at medlemskaber ud over det første gives en rabat på 25%.

  Du kan få yderligere informationer om foreningen ved henvendelse til foreningens sekretariat - Jens Kabell - på mailadressen jk@ohrc.dk eller ved at kikke nærmere på foreningens hjemmeside

 • Anmod om medlemskab

  Anvend denne formular, hvis du ønsker at melde dig ind i foreningen OHRC.

  Du vil straks herefter blive kontaktet pr. e-mail med henblik på at bekræfte dit medlemskab og advisere om invitation til foreningens lukkede konferencesystem.

  Hvis du mod forventning ønsker at melde dig ud af OHRC foregår det via mail jk@ohrc.dk eller telefon 20246700 - og i overensstemmelse med reglerne i foreningens vedtægter..

  Anmod om medlemskab